Svečana dodjela diploma maturantima Srednje škole “Busovača”

dodjeladiploma
19. lipnja 2016.

Srednja škola “Busovača” u petak je organizirala svečanost dodjele diploma svojim maturanticama i maturantima.

U kino dvorani Theatre u petak, 17. lipnja 2016. godine održana je svečanost dodjele diploma maturantima Srednje škole “Busovača”. Na početku svečanosti maturante je, osim ravnatelja škole Stipe Krište, pozdravila i predsjedateljica Općinskog vijeća Općine Busovača gđa Mirjana Plavčić. Od 90-ak maturanata, dvije učenice su zavrijedile diplome učenica generacije. Nastavničko vijeće Srednje škole “Busovača” proglasilo je Mariju Relotu i Sanju Arapović za učenice generacije za školsku 2015./2016. godinu.

“I tužan i sretan trenutak za našu školu. Sretan što odlazi još jedna dosta uspješna generacija maturanta, a isto tako tužan jer našu školu napuštaju odlični učenici. Ovom prilikom, još jednom im želim puno sreće u životu, te da budu pametni, zreli i lijepi kao što su bili u našoj školi. To su bila uistinu dobra, marljiva, vrijedna i prava busovačka djeca”, izjavio je za naš portal Stipo Krišto, ravnatelj Srednje škole “Busovača”.

Svečanoj dodjeli diploma prisustvovala je i Suzana Krišto, zastupnica u Saboru ŽSB, te Željka Vujica, pomoćnica općinskog načelnika za društvene djelatnosti i braniteljsko-invalidsku zaštitu.